Byly tady, a už nejsou


Haylen Beck

„Fantastický thriller! Osamělá žena, příběh jako ztělesnění nejčernějších představ, bravurně vygradovaný závěr. Lépe se podle mě thriller napsat nedá.“ Lee Child

"Audra v sobě konečně našla dost odvahy, aby utekla od násilnického manžela. Teď sedí v autě, na zadních sedačkách jsou připoutány její malé děti, a společně jedou vstříc své šanci na nový, lepší život.

Volí trasu po okresních silnicích, aby se vyhnuli nežádoucí pozornosti. A právě když projíždí po pusté cestě kdesi v Arizoně, už velmi daleko od bývalého domova, postřehne ve zpětném zrcátku jakýsi pohyb. Pozornější pohled jí ukáže policejní vůz, který je sleduje se zapnutým majákem.

Audra zastaví u krajnice. Je si až bolestně vědoma faktu, na jak odlehlém místě se ona a její děti nachází. Vystoupí z auta – a tím okamžikem se její šťastný útěk mění na nejhorší noční můru, která vysoce předčí veškeré představitelné obavy: netuší, proč ji místní šerif zatkl. Ví jen to, že když se v jeho doprovodu dostala na stanici, policisté jí tvrdí, že v autě žádné děti nebyly..."

Číst více
99,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.11.2017
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,443 kg
Jazyk čeština
Původní název Here and Gone
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Pernicová
EAN 9788074982521
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Haylen Beck Haylen Beck

Haylen Beck


Haylen Beck je pseudonym, pod nímž píše irský autor a několikanásobný laureát ceny Edgar a držitel ceny The Los Angeles Times Book Prize za nejlepší krimi – Stuart Neville. Jeho romány, především thrillery a mysteriózní krimi, se těší velkému čtenářskému zájmu a oblibě kritické veřejnosti. Byly přeloženy do mnoha světových jazyků včetně japonštiny. Českým čtenářům se představil svým románem Byly tady, a už nejsou (Domino, 2017). Autor píše také scénáře a publikuje v The New York Times, The Los Angeles Times nebo The Boston Globe.

Zobrazit profil autora