Hra na nikdy


Jeffery Deaver

Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem.

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

V Silicon Valley záhadně zmizela mladá žena. Protože policie se k pátrání staví vlažně, otec pohřešované najme Coltera Shawa, který se živí jako lovec odměn. Cestuje po celé zemi, pomáhá policii při pátrání a soukromým osobám při hledání pohřešovaných. Je ve svém oboru velmi dobrý, pravděpodobně nejlepší. I jeho ale zaskočí, když ho zdánlivě jednoduchý případ zavede do nejtemnějších zákoutí světa technologií. V herním průmyslu se točí miliardy. A kde se točí miliardy, tam obvykle jde i o krk. Stopy z únosu další oběti navedou Shawa k videohře Našeptávač, kterou provází hodně špatná pověst. Hráč je v ní ponechán na opuštěném místě s pěti náhodně zvolenými předměty – a musí se pokusit přežít. Je možné, že se nějaký šílenec nyní pokouší uvést hru Našeptávač do života? Shaw se ocitá uprostřed zběsilé hry na kočku a na myš. Pronásleduje pachatele přes celé Silicon Valley i po nejtemnějších koutech internetu, setkává se s bezcitnými titány herního průmyslu i závisláky, pro které se hraní stalo základní životní potřebou. Možná až příliš pozdě si uvědomí, že přestal být tím, kdo loví. Někdo je mu na stopě a brzy se chystá sklapnout past.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 392
Ke stažení jpg Příloha.jpg
Datum vydání 24.10.2019
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,478 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Řady Colter Shaw
EAN 9788074983566
Věk od 18
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Autor knihy

Jeffery Deaver Jeffery Deaver

Jeffery Deaver


Jeffery Deaver je autor mezinárodních bestsellerů. Jeho knihy se prodávají ve 150 zemích a byly přeloženy do pětadvaceti jazyků. Deaver odsloužil dvě období jako prezident organizace Mystery Writers of America, mezi jejíž členy se řadí Agatha Christie, Ellery Queen, Mary Higgins Clark a Walter Mosely. MWA Jefferyho jmenovala Velmistrem. Je autorem více než čtyřiceti románů, tří povídkových sbírek, naučné knihy o právu a napsal také texty písní jednoho country alba. Jeho knihy posbíraly všechny významné ceny nebo nominace. Titul Příští oběti byl asociací International Thriller Writers zvolen knihou roku a na stejnou cenu byly nominovány také thrillery Rozbité okno a Edge. Titul Zahrada bestií získal od anglické Crime Writers Association ocenění Steel Dagger. Deaver byl také osmkrát nominován na Edgar Award. Získal tři ocenění za celoživotní dílo – od Bouchercon World Mystery Convention, časopisu Strand Magazine a v Itálii obdržel cenu Raymonda Chandlera. Podle jeho knihy Dívčí hrob natočilo HBO film s Jamesem Garnerem a Marlee Matlin v hlavních rolích; podle thrilleru Sběratel kostí vznikl ve studiu Universal Pictures film s Denzelem Washingtonem a Angelinou Jolie v hlavních rolích. Stanice Lifetime odvysílala adaptaci titulu Ďáblova slza a NBC nedávno odvysílalo devítidílnou sérii Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. V roce 2019 se na pulty knihkupectví dostala Hra na nikdy – první díl série, ve které se čtenářům představil kočovný lovec odměn Colter Shaw.

Zobrazit profil autora