Vrah číslo sedmnáct


John Brownlow

Moje jméno neznáte, ale moje číslo nezapomenete. Thriller v tarantinovském stylu.

Mé jméno nikdo nezná. Zato mé číslo je pojmem, hrozbou i legendou. Jsem Sedmnáctka.

Světové události, které sledujete ve zprávách, nejsou jenom dílem diplomatů, vysoce postavených politiků a špionů. Když diplomacie selže, jsme to my, nájemní zabijáci, kdo vstupuje do hry. Kdo zahlazuje, co nemá být vidět, kdo řeší neřešitelné, kdo přináší výsledky. Oficiálně neexistujeme, ale naše služby využívá každá vláda. Už sto let zachraňujeme svět, vás i vaše rodiny.

A pokud chtějí toho nejlepšího, volají mně. Volají Sedmnáctce.

Přede mnou tuto práci vykonávalo šestnáct jiných lidí. Kdykoli jeden zemřel, nastoupil na jeho místo další elitní zabiják, nejlepší z nejlepších. A to jsem i já. Nejobávanější nájemný vrah na světě. Já jsem se však nemusel nikdy utkat se svým předchůdcem. Ten před lety beze stopy zmizel.

Blíží se mezinárodní krize, v níž mám sehrát určitou, mně neznámou roli. Zároveň však musím čelit adeptům deroucím se na mé místo, zabijákům toužícím stát se Osmnáctkou, a také nečekaným démonům minulosti…

Číst více
449,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.03.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,489 kg
Jazyk čeština
Původní název Seventeen
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jakub Marek
EAN 9788074986444
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

John Brownlow John Brownlow

John Brownlow


John Brownlow má britské a kanadské občanství a žije dvě hodiny severně od Toronta. Napsal film Sylvia s Gwyneth Paltrow a Danielem Craigem v hlavních rolích, seriál Fleming, který pojednává o Ianu Flemingovi, jeho práci špióna a zrodu Jamese Bonda, a seriál Miniaturista podle stejnojmenné knižní předlohy od autorky Jessie Burton. Autora můžete sledovat na Twitteru: @johnbrownlow.

Zobrazit profil autora