Bez lítosti


Martina Cole

Rodina byla na prvním místě. Až doteď.

Diana Davisová stála v čele rodinného byznysu od smrti svého muže, nechvalně proslulého bankovního lupiče. Umí se velmi dobře pohybovat v mužském světě a budí respekt, takže si na ni nikdo nedovolí.

Její syn Angus má zločin v krvi. Nějaký čas musel řídit noční kluby na Marbelle, aby si vysloužil matčinu plnou důvěru. Stalo se – a nyní je plnohodnotným členem rodinného byznysu. Společně s Angusovým vstupem začíná v londýnském podsvětí nová éra, v níž strach a hrůza dostávají zcela nové rozměry.

Ale i všeobecně obávaný Angus má slabé místo: svou ženu Lornu a jejich tři děti. A právě ty mu uštědří nejtvrdší lekci jeho života: v tomhle byznyse nemůžete brát ohledy na nikoho. Ani na rodinu. V určitých chvílích musíte jednat bez lítosti.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 376
Ke stažení pdf Příloha.pdf
Datum vydání 24.09.2020
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,464 kg
Jazyk čeština
Původní název No Mercy
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dita Kelbelová
EAN 9788074984402
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Martina Cole Martina Cole

Martina Cole


Martina Cole patří mezi absolutní špičku současných britských spisovatelů. Její vstup do světa literatury byl vskutku impozantní a zároveň velmi neobvyklý: vsadila se s manželem o padesát liber, že dokáže napsat román. Následně dala v práci výpověď a za poslední výplatu si koupila psací stroj. Sázku tenkrát vyhrála – a co víc, její prvotina Královna zločinu okamžitě vystřelila na žebříčky bestsellerů. Ještě většího úspěchu dosáhl výtečně napsaný Maniak, který z Martiny Cole udělal královnu britského krimirománu. Každá její novinka je od té doby dychtivě očekávanou událostí nejen v Británii, ale i v dalších třiceti zemích světa.

Zobrazit profil autora