Čekání na smrt


Lisa Jackson

Někdy zkrátka vůbec nezáleží na tom, jak rychle utíkáte…

"Někdy zkrátka vůbec nezáleží na tom, jak rychle utíkáte...

Některá místa mají špatnou pověst nezaslouženě. Medvědí brod mezi ně ale nepatří – ten si zlověstnou reputaci zasloužil. Zde totiž příběhy o sériových vrazích nejsou pouhými legendami. Ne, v Medvědím brodu se opravdu vraždí a umírá. Už zase. Tentokrát se vrah skrývá v nočních stínech a sleduje místní teenagery. Vyčkává na správný okamžik, na správnou oběť.

Detektiv Regan Pescoliová mezitím počítá dny, kdy bude moci odejít na mateřskou. Je naprosto vyčerpaná, cloumají s ní emoce, a poslední, co potřebuje, je další sériový vrah. Zvláště teď, když se její dcera Bianca ocitla uprostřed mediální bouře.

Je nalezeno další tělo... a další. Pescoliová cítí, že se smrtící hrozba přibližuje k jejich domu, a tak se rozhodne jít nebezpečí naproti. Neexistuje jiný způsob, jak vraha zastavit. V temném lese je však příliš mnoho míst, kde se dá skrýt... a ještě více míst, kde se dá zemřít."

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 472
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.09.2017
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,555 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 7
Původní název Expecting to Die
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jakub Volný
EAN 9788074982323
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Lisa Jackson Lisa Jackson

Lisa Jackson


Než se Lisa Jackson stala autorkou bestsellerů, byla matkou, která se snažila zajistit si psaním knih obživu. Dnes se její knihy objevují v nejprestižnějších žebříčcích bestsellerů v The New York Times. Lisa umí své čtenáře mistrně dovést na pokraj příčetnosti a zase zpátky. Nepřestávají ji fascinovat motivy a myšlenkové pochody zabijáků a jejich pronásledovatelů. Její knihy jsou plné nebezpečných tajemství a smrtících vášní. Lisa napsala více než 85 románů a její knihy jsou vydávány ve více než dvaceti jazycích.

Zobrazit profil autora