Vyděšená k smrti


Rachel Amphlett

Sériový vrah, který zabíjí pro zábavu. Vyšetřovatelka, která touží po odplatě.

Když se rodiče Melanie Richardsové vrátí domů ze zahraničí, netuší, že za chvíli přijde telefonát, který jim změní život. Jejich dcera byla unesena a pachatel chce výkupné. Rodiče peníze doručí a dle instrukcí se vydávají na místo, kde mají Melanii najít. A musí spěchat.

Nakonec svou dceru objeví mrtvou v budově opuštěné biologické laboratoře a případu se ujímá detektiv seržantka Kay Hunterová a její tým. Vypadá to na únos, který se zvrtnul, ale Kay o tom není přesvědčená – a ve svém podezření se jen utvrdí, když je nalezen mrtvý muž i s výkupným. Důkazy jim ale unikají a Kay má pocit, že její nadřízený je proti každému kroku, který ona v případu udělá. Pak je unesena další studentka. Jedná se o práci stejného psychopatického vraha? Z pátrání se stává závod s časem. Policie musí dívku najít dřív, než se i z ní stane jen smutná statistika.

Číst více
449,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 20.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,495 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Scared to Death
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jitka Šišáková
EAN 9788074986161
Věk od 18
Edice TOP thriller
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Video

Autor knihy

Rachel Amphlett Rachel Amphlett

Rachel Amphlett


Než se bestsellerová autorka krimi Rachel Amphlett vydala na spisovatelskou dráhu, hrála na kytaru, pracovala jako komparzistka v televizi a u filmu, moderátorka v rádiu a producentka na volné noze pro BBC. Byla také redakční asistentkou v knižním nakladatelství. Teď však místo trsátka třímá v ruce pero a píše krimi a špionážní romány, protože právě na těch vyrůstala. Její série s Kay Hunterovou se odehrává v Kentu a vystupuje v ní úzce semknutá parta detektivů. Kromě sérií píše také samostatné krimiromány a psychologické thrillery. Rachel ráda cestuje a má britské a australské občanství.

Zobrazit profil autora