Poslední kojot


Michael Connelly

Harry Bosch má smolné období. A teď mu ještě navíc jde o život.

Harrymu Boschovi se opravdu nedaří: jeho dům poničilo zemětřesení, rozpadl se mu vztah. Snaží se to řešit alkoholem, ale tím si jen zadělává na další problém. A když zaútočí na svého nadřízeného, musí dokonce odevzdat policejní odznak. Náhlý přebytek volného času věnuje zkoumání nevyřešeného zločinu z roku 1961: brutální vraždy prostitutky, která čirou náhodou byla jeho matka.

I po několika desetiletích dokážou Harryho všetečné dotazy způsobit rozruch mezi vrcholnými politiky v Los Angeles. Když už se začne pravda vynořovat na povrch, je stále zjevnější, že někdo ji chce nechat navždy pohřbenou. A ten záhadný někdo je velmi vlivný, velmi protřelý... a velmi nebezpečný. K smrti nebezpečný.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr detektivka
Počet stran 384
Ke stažení pdf Příloha.pdf
Datum vydání 15.04.2021
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,484 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 4
Řady Harry Bosch
Původní název The Last Coyote
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074983139
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Michael Connelly Michael Connelly

Michael Connelly


Michael Connelly má na svém kontě více než tři desítky knih. Patří mezi ně i thrillery Noční oheň a Temná svatá noc, které se umístily na žebříčku bestsellerů v The New York Times. Po celém světě se prodalo více než 80 milionů výtisků Connellyho knih – například série s Harrym Boschem, Mickeym Hallerem a Renée Ballardovou. Michael Connelly dříve pracoval jako novinář a za svou žurnalistickou činnost a své knihy získal mnoho cen. Je výkonným producentem seriálu Bosch, s Titem Welliverem v hlavní roli, a dokumentárních filmů Sound of Redemption – The Frank Morgan Story a Tales of the American. Je tvůrcem a moderátorem podcastu Murder Book. Svůj čas tráví v Kalifornii a na Floridě.

Zobrazit profil autora