Pád do tmy


Wendy Dranfield

Začátek strhující detektivní série od bestsellerové autorky

Madison Harperová byla odsouzena za zločin, který nespáchala. Teď je ale na svobodě a je odhodlaná zjistit, kdo ji do vězení dostal. Pátrání ji přivede za Natem Monroem. I on se totiž neprávem ocitl v cele, kde čekal na trest smrti za vraždu své snoubenky. Byl však zproštěn viny a po svém propuštění se stal soukromým vyšetřovatelem.

Madison doufá, že s Nateovou pomocí očistí své jméno, najde svého syna a získá zpět místo u policejního sboru. Na Natea však čeká jiný případ, který musí nejdřív vyřešit. A tak se společně vydávají na sever Kalifornie, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která beze stopy zmizela z letního tábora.

Je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství. Vedoucí mlčí jako zařezaní a Jennyini rodiče nejsou dvakrát nadšení, že se soukromí vyšetřovatelé pletou policii pod nohy. Když ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala, události se konečně dají do pohybu…

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Madison Harperová"

Detailní informace

Počet stran 384
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 19.09.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,481 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název Shadow Falls
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788074985973
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Wendy Dranfield Wendy Dranfield

Wendy Dranfield


Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.

Zobrazit profil autora