Klub zabijáků


Paul Finch

Že po někom jdeš, ještě zdaleka neznamená, že on nejde po tobě.

"Že po někom jdeš, ještě zdaleka neznamená, že on nejde po tobě.

Pro detektiva Marka „Hecka"" Heckenburga to byl nejprve obyčejný pracovní den. Právě vyšetřoval tři vraždy na severovýchodě Anglie, když k němu doputovala zpráva, že z ostře střežené věznice uprchl Magor Mike Silver, šéf rozprášeného Klubu sympaťáků. Trasu jeho útěku vyznačila zkrvavená těla zabitých policistů.

Ale to ještě není všechno, co se má Heck dozvědět. Ještě se bude vraždit dál. Z celé Anglie přicházejí zprávy o krutě mučených a morbidně zavražděných lidech. Zdá se, že Klub se pustil do toho, čemu se v hantýrce podsvětí říká čištění: čistí zemi od všech, kteří s jejich kriminálním podnikáním mohou mít jakoukoli spojitost.

Policie okamžitě vyhlásí masivní pátrací akci a Heckenburg ani na okamžik nepochybuje, že se na ní bude podílet. Mýlí se. Bez jakéhokoli vysvětlení je postaven mimo službu. Heckovi se to nelíbí a zuby nehty se brání. Hodlá jít po gaunerech z Klubu, přestože oni se zároveň rozhodli jít po něm..."

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Mark Heckenburg"

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 446
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 27.11.2017
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,526 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 3
Původní název The Killing Club
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Pernicová
EAN 9788074982262
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Paul Finch Paul Finch

Paul Finch


Paul Finch býval policistou a novinářem. Postupně obě profese pověsil na hřebík, ovšem jen proto, aby je přetavil v profesi novou: stal se spisovatelem a scenáristou. (Měl koneckonců na co navázat, poněvadž jeho otec Brian Finch byl jedním ze spoluscenáristů Coronation Street, britského televizního kultu ze šedesátých let.) Na svém autorském kontě má dnes Paul Finch několik epizod slavného seriálu Poldové, podílel se i na vzniku příběhů ze světa sci-fi fenoménu Doctor Who. Největší slávu si však vydobyl svými thrillery, zejména sérií s ústřední postavou neobyčejně svérázného Marka Heckenburga. Paul Finch pochází z Wiganu v Lancashiru, kde žije se svou manželkou a obchodní partnerkou Cathy.

Zobrazit profil autora