Stalkeři


Paul Finch

Klient pouze sdělí jméno té ženy. O zbytek se postarají oni. Špinavá práce je na nich; klient si může dělat, co se mu zlíbí. Bez omezení.

"Klient pouze sdělí jméno té ženy. O zbytek se postarají oni. Špinavá práce je na nich; klient si může dělat, co se mu zlíbí. Bez omezení.

Detektiv seržant Mark Heckenberg vyšetřuje podivné zmizení osmatřiceti žen. Každá z nich vedla spokojený život, než beze stopy zmizela. Podivné okolnosti i počet obětí Heckenberga znepokojují, ovšem jeho nadřízení mají na celou věc odlišný pohled. Chtějí případ odložit.

Lauren Wraxfordová se zoufale snaží najít svou sestru. Všechny stopy, které se jí zatím podařilo nalézt, vedou do míst, kam si sama vstoupit netroufá, a tak požádá Heckenberga o pomoc. Nesourodá dvojice se společně noří do temného světa gangsterů a organizovaného zločinu.

Věděli od začátku, že je nečeká procházka růžovým sadem, ovšem když narazí na skupinu, která si říká Klub sympaťáků, vědí, že teď už jde opravdu do tuhého. Těchhle sympaťáků se totiž všichni bojí. Žádný práskač na ně nic neprozradí. Všeobecně se o nich ví jen to, že dokážou zařídit cokoli. Pokud za to zaplatíte dostatečně vysokou cenu."

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Další tituly z řady "Mark Heckenburg"

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 05.10.2016
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,518 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 1
Původní název The Stalkers
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zuzana Pernicová
EAN 9788074981692
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Paul Finch Paul Finch

Paul Finch


Paul Finch býval policistou a novinářem. Postupně obě profese pověsil na hřebík, ovšem jen proto, aby je přetavil v profesi novou: stal se spisovatelem a scenáristou. (Měl koneckonců na co navázat, poněvadž jeho otec Brian Finch byl jedním ze spoluscenáristů Coronation Street, britského televizního kultu ze šedesátých let.) Na svém autorském kontě má dnes Paul Finch několik epizod slavného seriálu Poldové, podílel se i na vzniku příběhů ze světa sci-fi fenoménu Doctor Who. Největší slávu si však vydobyl svými thrillery, zejména sérií s ústřední postavou neobyčejně svérázného Marka Heckenburga. Paul Finch pochází z Wiganu v Lancashiru, kde žije se svou manželkou a obchodní partnerkou Cathy.

Zobrazit profil autora