Rodina ze dne na den


Rowan Coleman

Někdy zažíváme tolik štěstí, že se tomu zdráháme uvěřit.

"Někdy zažíváme tolik štěstí, že se tomu zdráháme uvěřit.

Před šesti měsíci se Sophie Millsová vzdala všech vymožeností velkoměsta a odstěhovala se z Londýna na venkov. Neměla jinou volbu: do jejího života nečekaně vpadly děti její zemřelé kamarádky, o které se musela postarat. Začátky byly těžké, ale dnes už Sophie ví, že obě holčičky miluje. A zároveň v ní sílí pocit, že miluje také jejich otce, i když ho vlastně moc nezná...

Značkové lodičky skončily ve skříni – ostatně kam by je tady v Cornwallu nosila? Dříve bývaly téměř součástí její osobnosti, ale teď se staly nepotřebným krámem, který dala dětem na hraní. Sophie nad tou proměnou žasne: najednou nepotřebuje nic z toho, co pro ni bývalo nezbytné, a je prostě šťastná. Ano, občas se vyděsí obrovské odpovědnosti, kterou přijala, ale po většinu času je z ní spokojená máma.

Sophie váhá jedině nad tím, jestli má do svého života přijmout i Louise. K tomu, aby se stala matkou ze dne na den, ji donutily okolnosti. Ale založit ze dne na den rodinu, to už je otázka volby. A Sophie váhá: miloval by ji Louis i za jiných okolností? Nevidí v ní jen jakousi náplast za zemřelou ženu? A dokáže ona sama žít s vědomím, že její případné partnerské štěstí stojí na smrti kamarádky? Spousta otázek, na které Sophie hledá odpovědi... Bude je umět nalézt?"

Číst více
49,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr román
Počet stran 432
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 07.09.2016
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,529 kg
Jazyk čeština
Původní název The Accidental Family
Původní jazyk angličtina
Překladatel Květa Palowská
EAN 9788074981616
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem