Štěstí pro začátečníky


Katherine Center

Krásný a silný příběh o tom, že člověk se někdy musí úplně ztratit, aby mohl doufat, že se nakonec najde.

Helen Carpenterová má třicet dva let a je dvanáct měsíců rozvedená. Za sebou má bezdětné manželství s alkoholikem, před sebou prázdno. Ví, že by měla ve svém životě něco zásadního změnit – přestat být spolehlivou šedou myškou, podniknout nějaké dobrodružství, udělat něco nečekaného. Nechá se proto umluvit mladším bratrem a zapíše se na kurz přežití v divoké přírodě Wyomingu.

Už při odjezdu tuší, že to nejspíše bude naprostá katastrofa. A nemýlí se: musí čelit náletům hord komárů, sněhové bouři a především společnosti o dekádu mladších lidí, kteří ji považují za absolutně neschopnou a trapnou osobu. A jako by toho nebylo málo, doprovází ji nejlepší kamarád jejího praštěného bratra, který ji připravuje o poslední špetky duševního klidu.

Přesto všechno Helen cítí, že se v ní cosi mění. Lidé, kteří jí od samého začátku ukrutně lezli na nervy, pro ni začínají být zdrojem poznání. Díky nim se naučí, jak si stát pevně za svým. Pozná, že z ochromujícího strachu se rodí odvaha. A především pochopí, že člověk se někdy musí úplně ztratit, aby mohl doufat, že se nakonec najde.

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 280
Ke stažení jpg Příloha.jpg
Datum vydání 10.10.2019
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,385 kg
Jazyk čeština
Původní název Happiness for Beginners
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074983504
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Autor knihy

Katherine Center Katherine Center

Katherine Center


Americká autorka více než desítky bestsellerů si čtenáře získala svým originálním smyslem pro humor a nevšední zápletky – proto se jí přezdívá Královna pohodových romancí. Do češtiny byly přeloženy její knihy Jak ti zmizet ze života a Štěstí pro začátečníky. Druhá z nich se dočkala filmové adaptace v produkci Netflixu. Bodyguardkou, která podle několika známých spisovatelek patří k tomu nejlepšímu v žánru romantické komedie, nakladatelství Motto zahájilo novou knižní sérii. Katherine Center žije v americkém Houstonu s manželem a dvěma dětmi.

Zobrazit profil autora