Varšavský protokol


Steve Berry

Světové velmoci v bitvě o kompromitující politické informace

Když se bývalý tajný agent Cotton Malone stane v Bruggách svědkem krádeže jedné ze svatých relikvií zvaných Zbraně Kristovy, dozví se od své někdejší šéfky Stephanie Nelleové, že se chystá tajná aukce. Ten, kdo tam nabídne nejvíc, získá kompromitující informace o polském prezidentovi.

Na aukci jsou pozvány světové velmoci, včetně Spojených států a Ruska, a cenou za vstup jsou právě Zbraně Kristovy. Malone je proto vyslán do Polska, aby tam ukradl prastaré kopí a mohl se dražby zúčastnit spolu se zástupcem amerického prezidenta.

Záhy se však ocitá uprostřed nelítostné bitvy mezi Spojenými státy, Ruskem a Polskem. Bitvy o informace, jejichž odhalení by mohlo zcela změnit rovnováhu sil v Evropě.

Číst více
449,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 392
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.06.2021
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,475 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 15
Původní název The Warsaw Protocol
Původní jazyk angličtina
Překladatel Martin Verner
EAN 9788074984990
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Steve Berry Steve Berry

Steve Berry


Steve Berry je americký spisovatel, jehož knihy se pravidelně umisťují na horních příčkách amerických i světových žebříčků. Od roku 2003 vydává Berry rok co rok jednu knihu s provokativní historickou premisou. V centru jejich akčního dobrodružného děje stojí vždy nějaká nevyřešená historická záhada prorůstající výhonky až do současnosti, již může stejně tak obohatit, jako ohrozit. Se svou manželkou Elizabeth založil na podporu a uchování dějinného dědictví organizaci History Matters. Berry v současnosti píše na plný úvazek. Je jedním ze zakládajících členů uskupení International Thriller Writers, organizace sdružující takřka 6000 autorů thrillerů z celého světa, a tři roky byl jejím spolupředsedou.

Zobrazit profil autora