Cestou k tobě


Emily Houghton

Můžete se zamilovat do člověka, kterého jste nikdy neviděli?

Alice a Alfie mají za sebou hrozivé nehody. Alfie přišel o nohu při autohavárii, Alice byla popálená při požáru, který propukl v její kanceláři. Teď leží v nemocnici jenom kousek od sebe, ale nikdy se neviděli, protože Alicina postel na nemocničním oddělení pro dlouhodobé pacienty je obehnána závěsy a její obyvatelka nechce nikoho vidět. Ani sebe.

Alfie už je v nemocnici měsíce a nová pacientka mezi stálým osazenstvem je pro něj obrovský zážitek. Chce se s ní spřátelit, ale brzy pochopí, že to nebude tak snadné. Alice s nikým nemluví, vidět ji smějí pouze sestřičky. Jenomže Alfie je bojovník, a navíc odhodlaný se spřátelit s každým, koho potká. Postupně se oba i přes závěsy seznámí a brzy tráví hodiny tím, že si povídají a sdílejí soukromé vtípky. Alfie umí Alici rozesmát a z ní se stane jeho důvěrnice.

Jejich přátelství postupně přerůstá v něco víc, ale jak se jejich zdravotní stav zlepšuje a blíží se návrat do normálního života, musejí se rozhodnout, zda budou pokračovat ve vztahu s někým, kdo je sice podržel v těch nejhorších chvílích, ale nikdy neviděl jejich tvář.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 352
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.09.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,429 kg
Jazyk čeština
Původní název Before I Saw You
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788074985157
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Emily Houghton Emily Houghton

Emily Houghton


Emily Houghton pracovala jako specialistka online marketingu, ale teď se na plný úvazek věnuje psaní. Pochází z Essexu, ale v současné době žije v Londýně. Je cvičitelkou jógy a spinningu a je úplně posedlá psy. O dráze spisovatelky snila od chvíle, kdy udržela v ruce pero.

Zobrazit profil autora