Podivná holka


Jenny Blackhurst

Druhý román autorky Jenny Blackhurst, autorky úspěšného psychologického thrilleru Ztichlý dům.

"Když dětská psycholožka Imogen Reidová převezme do péče osiřelou Ellii Atkinsonovou, není ochotna naslouchat varováním, že na její nové pacientce je cosi zvláštního. Že ta jedenáctiletá holka je podivná. Něčím nebezpečná.

Ellie jako jediná přežila požár, při kterém uhořela celá její rodina. Psycholožka se domnívá, že dívčino nevyzpytatelné chování je jen logickým důsledkem této tragédie. Smutek a vztek jsou přece obvyklými způsoby, jakými se člověk snaží vyrovnat s tak obrovskou ztrátou.

Jenomže Elliini náhradní rodiče a učitelé se už začínají bát. Když se dívka rozčílí, dějí se zlé věci. A postupně také Imogen začíná zjišťovat, že čím hlouběji proniká do dívčiny duše, tím ohroženěji se sama cítí..."

Číst více
369,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 419
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.02.2019
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,486 kg
Jazyk čeština
Původní název The Foster Child
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Krámková
EAN 9788074983306
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Jenny Blackhurst Jenny Blackhurst

Jenny Blackhurst


Jenny Blackhurst vyrostla ve Shropshiru, kde také dodnes žije s manželem a dětmi. Během dětství a dospívání strávila hodiny čtením kriminálních románů a nekonečnými diskuzemi nad nimi. Snila o tom, že se stane spisovatelkou, a bylo tedy jedině přirozené, že jednou sama nějaký krimiromán také napíše. Dodnes je vášnivou čtenářkou a nejčastěji ji najdete právě s hlavou zanořenou mezi stránky.

Zobrazit profil autora