Příběh Traviče začíná před Rakvářem – a zároveň je i jeho pokračováním

Policistka Florence Loveladyová se vrací do městečka Sabden, aby splnila slib daný Larrymu Glassbrookovi. Před třiceti lety ho usvědčila ze sériových vražd. A nyní jí umírající Larry tvrdí, že čtyři dětské kostry nalezené kousek od bývalého městského sirotčince neležely v zemi dlouho. Vlastně je tam musel kdosi zahrabat docela nedávno...

Po Larryho smrti se do svého rodného města odhodlá vrátit i jeho dcera Cassie. Chce znovu získat přízeň muže, kterého miluje už od dětství. Nezastaví se před ničím, aby tento svůj záměr naplnila.

V Sabdenu se tedy ve stejný čas ocitají dvě ženy, které tam před třiceti lety kvůli děsivým událostem málem přišly o život. A je dost dobře možné, že stejná hrozba tam nad nimi visí i v současnosti.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Rakvář"

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 448
Ke stažení pdf Příloha.pdf
Datum vydání 28.05.2020
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,532 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Řady Rakvář
Původní název The Poisoner
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074984334
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Sharon J. Bolton Sharon J. Bolton

Sharon J. Bolton


Sharon J. Bolton vyrostla na malém městě v hrabství Lancashire a po univerzitních studiích pracovala v několika londýnských PR agenturách. Kariérních ambicí se však ochotně vzdala: nejprve kvůli mateřství a posléze kvůli psaní, protože tyto dvě věci považuje za hlavní smysl života. Za literární tvorbu byla nominována na celou řadu cen. Mnohé z těchto nominací proměnila ve vítězství, včetně mety nejvyšší – zisku prestižní ceny Dagger in the Library. Recenze a ohlasy na knihy Sharon J. Bolton nešetří chválou a i na české databázi knih dosahují její romány vysokých čtenářských hodnocení.

Zobrazit profil autora