Příliš tiché lesy


Kimi Cunnigham Grant

Před světem se schovali, ale pravdě neuniknou.

Cooper a jeho dcerka Finch už osm let žijí mimo civilizaci v lesích na severu Appalačského pohoří. Cooper se ze všech sil snaží, aby Finch v krásné, ale drsné divočině nic nechybělo, aby měla ten nejlepší život, jaký jí za dané situace může poskytnout.

O jejich pobytu ve srubu ví pouze Scotland – jejich příliš zvědavý soused – a Cooperův kamarád Jack, který každý prosinec přijíždí na návštěvu, aby jim přivezl zásoby na celý rok. Jenomže letos se Jack neukáže. To spustí nezvratný sled událostí a odhalí, jak zranitelní Cooper a Finch ve skutečnosti jsou.

Hranice jejich útočiště se rozpíjejí a malý uzavřený svět, ve kterém dosud žili, už není bezpečný. A když se Finch začne až příliš zajímat o cizí dívku, která se potlouká v jejich lese, Cooper se musí rozhodnout, jestli se bude dál schovávat, nebo bude konečně čelit hříchům své minulosti.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr román
mystery
Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.06.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,44 kg
Jazyk čeština
Původní název These Silent Woods
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Horáková
EAN 9788074985911
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Kimi Cunnigham Grant Kimi Cunnigham Grant

Kimi Cunnigham Grant


Kimi Cunningham Grant má na svém kontě několik knih, včetně titulu Příliš tiché lesy. Kimi je dvojnásobnou vítězkou ceny za poezii Dorothy Sargent Rosenberg Memorial Prize a od Pennsylvania Council on the Arts obdržela postgraduální stipendium v rámci oboru narativní literatura faktu. Její básně a eseje se objevily v magazínech Fathom, Literary Mama, RATTLE, Poet Lore a Whitefish Review. Kimi žije, píše a učí v Pensylvánii.

Zobrazit profil autora