Dopisy od Roxy


Mary Pauline Lowry

Bridget Jones si psala deník, Roxy píše dopisy – svému bývalému.

Osmadvacetiletá umělkyně Roxy má špatně placenou práci jako prodavačka v lahůdkách řetězce Whole Foods a její romantický život stagnuje. Už má dost potupy, kterou musí snášet v práci, i závratné rychlosti, s jakou se její milovaný Austin poddává nadnárodním korporacím. Když se na místě, kde bývala vyhlášená a oblíbená videopůjčovna, objeví pobočka předraženého komerčního oblečení Lululemon, Roxy už nemůže dál mlčet.

Ve svých dopisech expříteli Everettovi se Roxy přestává zabývat nezaplaceným nájemným a věnuje se spíš žalostnému stavu svého života. Uvědomí si, že je připravena stát se hrdinkou vlastního příběhu. Spolu se dvěma nejlepšími kamarádkami se rozhodne zachránit nejen Austin, ale i svůj milostný život – a to za každou cenu.

Číst více
369,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.03.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,388 kg
Jazyk čeština
Původní název The Roxy Letters
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074984808
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Mary Pauline Lowry Mary Pauline Lowry

Mary Pauline Lowry


Mary Pauline Lowry je hrdá rodačka z texaského Austinu. Má magisterský titul z angličtiny a tvůrčího psaní. Dříve pracovala jako hasička, scenáristka, plavčice a angažovala se v hnutí, jehož posláním bylo ukončit násilí na ženách. Když nepíše pro O: The Oprah Magazine, New York Times, The Millions a další periodika, sepisuje na psacím stroji, který zdědila po babičce, děkovné dopisy, protože věří, že ve vděčnosti se skrývá mocné kouzlo.

Zobrazit profil autora