Dům u jezera


Nuala Ellwood

Můžeš utíkat. Ale on tě stejně najde.

Lisa musí zmizet. Hrozí jí nebezpečí od toho nejbližšího člověka, kterému už nemůže věřit. A zdá se, že našla dokonalé místo k úkrytu – starý dům její kamarádky, který stojí u jezera uprostřed yorkshirské divočiny. Dům je na míle daleko od nejbližšího města a nikdo tam o Lise a jejím synovi Joeovi nebude vědět. Aspoň takový byl plán.

Jenomže Lisa nečekala, že toto útočiště bude ve skutečnosti polorozpadlá ruina bez vody a elektřiny, která už sama o sobě vzbuzuje neklid a strach. A když je v domě navíc překvapí místní mladá žena, Lisa si uvědomí, že s Joem nejsou v takovém bezpečí, jak si myslela.

Jaká tajemství skrývá záhadný dům na Ostrově jeřabin a kým doopravdy je její kamarádka? A co všechno bude muset Lisa podstoupit, aby nepřišla o svého syna?

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 256
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 01.04.2021
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,351 kg
Jazyk čeština
Původní název The House on the Lake
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074983122
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Nuala Ellwood Nuala Ellwood

Nuala Ellwood


Britská autorka Nuala Ellwood vyrůstala v rodině uznávaných novinářů. Na začátku profesní dráhy se věnovala zpěvu a psaní písňových textů, později se ale rozhodla pro spisovatelství. Nualin otec i celá řada jeho přátel působili jako váleční reportéři a novináři. Rodinné prostředí významně ovlivnilo námět její prvotiny Co zbylo z mojí sestry. Díky tomuto nadmíru povedenému debutu se Nuala Ellwood dostala do prestižního výběru Nové tváře literárního světa. V současné době se Nuala Ellwood věnuje literární kariéře a vede lekce tvůrčího psaní na St. John’s University v Yorku. Tam také žije se svým synem.

Zobrazit profil autora