Den, kdy se to stalo


Nuala Ellwood

Vaše dcera je mrtvá a manžel zmizel. Věřte, že může být ještě hůř…

"Šedesát vteřin poté, co se Maggie probere z komatu, si nepřeje nic jiného, než aby do něj znovu upadla. Aby nemusela žít s vědomím toho, co jí právě oznámila policie: že její dcera Elspeth je mrtvá.

Podle policie ji nechala zamčenou v autě, které pak sjelo do řeky a Elspeth se utopila, uvězněná na zadním sedadle. Maggie si vůbec nic nepamatuje. Když však požádá o setkání se svým manželem Seanem, dostane se jí informace, že zmizel. Prý byl naposledy spatřen v den dceřina pohřbu.

Co se skutečně tehdy u řeky stalo? Kam se Sean poděl? A proč se Maggie stále nemůže zbavit tušení, že Elspeth je naživu?"

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 303
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.03.2019
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,401 kg
Jazyk čeština
Původní název The Day of the Accident
Původní jazyk angličtina
Překladatel Michael Havlen
EAN 9788074983108
Věk od 15
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Nuala Ellwood Nuala Ellwood

Nuala Ellwood


Britská autorka Nuala Ellwood vyrůstala v rodině uznávaných novinářů. Na začátku profesní dráhy se věnovala zpěvu a psaní písňových textů, později se ale rozhodla pro spisovatelství. Nualin otec i celá řada jeho přátel působili jako váleční reportéři a novináři. Rodinné prostředí významně ovlivnilo námět její prvotiny Co zbylo z mojí sestry. Díky tomuto nadmíru povedenému debutu se Nuala Ellwood dostala do prestižního výběru Nové tváře literárního světa. V současné době se Nuala Ellwood věnuje literární kariéře a vede lekce tvůrčího psaní na St. John’s University v Yorku. Tam také žije se svým synem.

Zobrazit profil autora