Vlastním stínům neutečeš. Psychologický thriller o páru s děsivým tajemstvím.

Jamie a Victoria se velmi dlouho a bezúspěšně snažili o miminko. Když se nakonec na těhotenském testu ukázaly dvě čárky, vypadalo to jako zázrak. Konečně se mohli těšit na to, že se stanou rodiči.

Několik týdnů před porodem se rozhodnou, že by jim prospěla krátká dovolená, a tak se vydají z Londýna do severní Anglie. Malý a odlehlý penzion se zdá být ideálním místem ke společnému odpočinku. Po příjezdu je přivítají Barry a Fiona, starší manželé, kteří penzion provozují. Uvaří jim večeři a společensky s nimi klábosí, než se odeberou do postele.

Přestože se má dítě narodit až za pár týdnů, Victoria ráno ucítí první kontrakce. Navíc to vypadá, že v domě kromě nich nikdo není. Situace se vyhrotí, když zjistí, že všechny dveře jsou zamčené a jejich mobily i klíče od auta zmizely. A to je jen začátek hrůzných událostí, které mladí manželé ještě zažijí.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 344
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.02.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,427 kg
Jazyk čeština
Původní název The Guest House
Původní jazyk angličtina
Překladatel Tereza Horáková
EAN 9788074986321
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Robin Morgan-Bentley Robin Morgan-Bentley

Robin Morgan-Bentley


Robin Morgan-Bentley se narodil a vyrostl v Londýně. V Cambridge vystudoval moderní a středověké jazyky a absolvoval s vyznamenáním. Poté pět let pracoval pro Google. Od roku 2014 pracuje jako redakční manažer pro Audible, kde rozhoduje o způsobu propagace vybraných audioknih a vede podcast Audible Sessions. Mezi autory, s nimiž už vedl rozhovory, patří například Fiona Barton, Clare Mackintosh, Ian Rankin, Val McDermid, Anthony Horowitz a Jeffery Deaver. Právě konverzace s nimi ho podnítily k tomu, že se začal věnovat vlastní tvorbě. Robin žije v Buckinghamshiru s manželem a synem.

Zobrazit profil autora