Volání o pomoc


Wendy Dranfield

Temná pravda za oponou smrtících lží. Druhý díl návykové detektivní série.

Oslavy čtvrtého července skončily, na oblohu, kterou v noci rozzářil ohňostroj, se vkrádá nový den a v zábavním parku Svět fantazie v Lost Creek je nalezeno tělo Nikki Jacksonové. Přivolaní policejní vyšetřovatelé usoudí, že šlo o sebevraždu – zoufalý čin mladé dívky, která ztratila veškerou naději. Nepodaří se jim ale najít nůž, který smrtelná zranění způsobil. A co znamená krvavý otisk prstu na dívčině čele?

Madison Harperová se po sedmi letech vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea musí najít odpověď na řadu otázek. Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co se stalo s jejím synem? Kdo stojí za zabitím její bývalé přítelkyně? A to ještě netuší, že na tento seznam přibude také smrt Nikki Jacksonové.

Vyšetřování je stále zamotanější a Madison neví, komu může věřit. Když pak konečně najde nůž, který způsobil Nikkinu smrt, uvědomí si, že se v okolí pohybuje zvrácený vrah. A je do případu skutečně zapleten i její syn, nebo je to jen další z řady lží, které na ni po návratu domů čekají?

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Další tituly z řady "Madison Harperová"

Detailní informace

Počet stran 336
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.04.2023
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,447 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 2
Původní název Cry for Help
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788074986505
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Wendy Dranfield Wendy Dranfield

Wendy Dranfield


Wendy Dranfield je bestsellerová autorka krimi série s detektivem Madison Harperovou. Pracovala jako asistentka koronera, ale pak se dala na dráhu spisovatelky. Dnes píše samostatné thrillery, krimi série a povídky. Některé její knihy byly zařazeny do užšího výběru v rámci různých spisovatelských soutěží a ocenění, včetně soutěže časopisu Mslexia a International Thriller Writers Awards – ocenění udělované stejnojmennou organizací. Více informací najdete na autorčině webu: www.wendydranfield.co.uk.

Zobrazit profil autora