Císařova past


Steve Berry

Kam na konci války zmizeli prominentní nacisté a jejich bohatství?

Blíží se volba německého kancléře. O post bojují dva velmi odlišní kandidáti – patriotka, která pozici drží už šestnáct let, a populista přiživující nacionalistické nálady ve společnosti.

Výsledek těsného souboje závisí na tom, co přesně se odehrálo 30. dubna 1945 v bunkru pod Berlínem. Opravdu Adolf Hitler a Eva Braunová spáchali sebevraždu? Podařilo se Martinu Bormannovi, Hitlerovu osobnímu tajemníkovi, uprchnout? A kam se v posledních dnech druhé světové války podělo nacistické bohatství?

Rozplétání nebezpečné sítě zavede bývalého tajného agenta Cottona Malonea do Chile, Jižní Afriky a Švýcarska. Čas se krátí a odpovědi, které Cotton hledá, mají potenciál přepsat historii a otřást celou Evropou…

Číst více
499,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 472
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 17.02.2022
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,551 kg
Jazyk čeština
Číslo dílu 16
Původní název The Kaiser's Web
Původní jazyk angličtina
Překladatel Martin Verner
EAN 9788074985522
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Steve Berry Steve Berry

Steve Berry


Steve Berry je americký spisovatel, jehož knihy se pravidelně umisťují na horních příčkách amerických i světových žebříčků. Od roku 2003 vydává Berry rok co rok jednu knihu s provokativní historickou premisou. V centru jejich akčního dobrodružného děje stojí vždy nějaká nevyřešená historická záhada prorůstající výhonky až do současnosti, již může stejně tak obohatit, jako ohrozit. Se svou manželkou Elizabeth založil na podporu a uchování dějinného dědictví organizaci History Matters. Berry v současnosti píše na plný úvazek. Je jedním ze zakládajících členů uskupení International Thriller Writers, organizace sdružující takřka 6000 autorů thrillerů z celého světa, a tři roky byl jejím spolupředsedou.

Zobrazit profil autora