Když se zavřou dveře, už není úniku

Začne to v pondělí, když do výtahu na Manhattanu nastoupí čtyři lidé. Zmáčknou sice tlačítka svých pater, ale kabina s nimi plynule vyjede až úplně nahoru. Tam se na chviličku zastaví… a pak se zřítí na dno výtahové šachty. Vypadá to na hroznou, ale náhodnou tragédii. Jenže v úterý se to stane znovu. A když i středa přinese další havárii, New York – město plné výškových budov – pohltí chaos.

Teď už je jasné, že nejde o nehody, ale o promyšlený zločin, který má terorizovat celé město. A funguje to. Tisíce Newyorčanů se bojí opustit své domovy a kanceláře. Záchranáři mají problém dostat se k pacientům ve vyšších patrech.

Kdo za událostmi stojí? A mají tyto sabotáže souvislost s mrtvolou bez prstů nalezenou v parku High Line? Dva ostřílení newyorští detektivové a přímočará novinářka musejí najít odpovědi dřív, než dojde k dalšímu masakru.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Žánr thriller
Počet stran 416
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.02.2021
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,491 kg
Jazyk čeština
Původní název Elevator Pitch
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074984754
Věk od 18
Edice Napětí
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Linwood Barclay Linwood Barclay

Linwood Barclay


Linwood Barclay má na svém kontě téměř dvacet knih. Než se začal naplno věnovat psaní thrillerů, věnoval se třicet let žurnalistice. Napsal také scénář k filmu natočenému podle jednoho z jeho thrillerů. Barclayho knihy byly přeloženy do více než pětadvaceti jazyků. Jedním z jeho fanoušků je také Stephen King. Linwood Barclay se narodil v USA, ale když mu byly necelé čtyři roky, jeho rodina se přestěhovala do Kanady. V  současnosti žije se svou manželkou Neethou kousek od Toronta. Mají spolu dvě dospělé děti, Spencera a Paige.

Zobrazit profil autora