Jak ti zmizet ze života


Katherine Center

Jímavý román o tom, co z nás dělá lidské bytosti

"Margaret hledí do budoucnosti s oprávněnými nadějemi: má snoubence, kterého zbožňuje, skvělou práci, zkrátka všechno, o čem si kdy snila. Pak ale dojde k nenadálému zvratu. Den, který měl být jedním z nejšťastnějších okamžiků jejího života, se zvrtne v pravý opak. Během kratinkého dramatického okamžiku přijde Margaret o vše, na čem si zakládala.

Ocitne se na nemocničním lůžku, kde se kromě bolesti a strachu musí vypořádat také s nutností přijmout fakt, že nic už nebude jako dřív. Následky zranění budou trvalé. Kariéra je zmařená. Snoubenec, který na jejím momentálním stavu nese přímou vinu, se najednou chová odtažitě.

Margaret má celou řadu dobrých důvodů, kvůli kterým by mohla propadnout poraženeckým náladám a smutkům. Neudělá to však. Rozhodne se bojovat a najít ve své neutěšené situaci alespoň něco dobrého. Něco, čeho by se dokázala chytit a jít dál. A kdo ví, třeba z toho nakonec vyjít silnější než kdy dřív..."

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr román
Počet stran 343
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 18.03.2019
Formát 130x205 mm
Hmotnost 0,434 kg
Jazyk čeština
Původní název How to Walk Away
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
EAN 9788074983146
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Autor knihy

Katherine Center Katherine Center

Katherine Center


Americká autorka více než desítky bestsellerů si čtenáře získala svým originálním smyslem pro humor a nevšední zápletky – proto se jí přezdívá Královna pohodových romancí. Do češtiny byly přeloženy její knihy Jak ti zmizet ze života a Štěstí pro začátečníky. Druhá z nich se dočkala filmové adaptace v produkci Netflixu. Bodyguardkou, která podle několika známých spisovatelek patří k tomu nejlepšímu v žánru romantické komedie, nakladatelství Motto zahájilo novou knižní sérii. Katherine Center žije v americkém Houstonu s manželem a dvěma dětmi.

Zobrazit profil autora